четвртак, 25. јун 2015.

ЗА СРБИН.ИНФО: „Четничка омладина” поводом дочека „Орлића“

11650476_1441837656122629_963218252_n
Пре два дана, сви режимски медији су објавили вест како је група од десетак момака из „Четничке омладине” изазвала неколико инцидената против јавног реда и мира.
У чланку даље пише да је група од раније позната полицији по насилничком понашању и да је та иста група младића узвикивала погрдне речи и вређала премијера. Занимљиво је да је десет момака могло да надгласа масу од 100.000 људи који су били на дочеку наших златних „Орлића“.
„Четничка омладина” се огласила поводом овога, а њихово саопштење преносимо у целости:
После разних наслова у режимским медијима, без да нас је ико ишта питао, нашли смо начина да се обратимо Вашем порталу (Србин.инфо) за који сматрамо да је један од ретких портала који не контролишу тајкуни и домаћи издајници.
Пошто је познато да данас у Србији влада медијска цензура и манипулација, режимски медији су објавили текст о наводном „хулиганисању“ момака из „Четничке омладине”. До кошкања са органима реда и мира је дошло, али не због нас, већ због њихових налогодаваца. Стајали смо у првом реду, што се може видети по барјаку на снимку, и еуфорично прослављали успех наших „Орлића“. Полиција је пришла и рекла да не можемо ту да стојимо и да склонимо наш барјак, али такође су рекли и осталим окупљенима да склоне српске тробојке. Ми то нисмо хтели да дозволимо и стали смо у заштиту, како нашег четничког, тако и осталих српских барјака и окупљеног народа. Оптужили су нас такође да смо ми једини вређали премијера. Желимо да нам одговоре, како смо нас десетак успели да надјачамо 100.000 људи.
Ми нисмо хулиганска организаија. Наша организација делује у неколико праваца: Првенствено се посвећујемо едукацији младих, спортској активности, повећањем националне свести и духовности код Срба, хуманитарним акцијама, али се наша организација бави и заштитом Срба и српског становништва, што смо и показали на прослави титуле.
Ми нисмо започели, нити на било који начин планирали да умањимо успех наших „Орлића“, али нисмо могли да дозволимо да било ко врши репресију над нашим народом. Да то нећемо допустити показали смо на барикадама на Косову и Метохији, показали смо на прослави титуле, и показиваћемо увек. Србија је наша мајка, овај народ су наша браћа и сестре и бранићемо их макар својим животима колико год то буде било потребно.
С ВЕРОМ У БОГА, ЗА СЛОБОДУ И ЧАСТ ОТАЏБИНЕ!
(Србин.инфо)

Нема коментара:

Постави коментар