петак, 10. јул 2015.

Четници наревноснији браниоци Ваљевске Грачанице



Данас у Ваљеву одржан протест народа, у току заседања скупштине града. Отац Антоније је обавести  да де сајт нашег ИстиноЉубља нападнут, да су момци из Четничке омладине најревноснији стражари код Грачанице, и замолио народ да не верују подметаним лажима да се код Грачанице недолично понашамо, дрогирамо и слично. 
За све вести у које поверујете а да нису објављене на ИстиноЉубљу- ми не одговарамо. Али, морамо и додати- Срам нека буде оне који такве лажне вести шире интернетом па чак и ако себе називају припадницима родољубивих, организацијама, они тиме и бацају камење на Грачаницу али и на саме себе. 
Јер, замислите чак и да су у праву, рецимо, ако су Антоније и четници тамошњи наркомани- па, то би била још већа осуда за те злонамерне брбљивце, замислите чак и кад би наркомани бранили манастир(што је немогуће)- па то би била још већа осуда за хришћане који седе кући и критички коментаришу уништавање Светиње, Светиње Грачанице која је на само пар километараод њих. Већина такви иду по оној да „пре подне мрзе себе а поподне цео свет“.

Нема коментара:

Постави коментар